Sedan december 2021 har Widegrens ett litet tillhåll i Malmköping med bokhandel, café, antikvariat, galleri, kulturell effektförvaring, kommissionsförsäljning med mera. Vi hyr också ut lokalen för evenemang och möten.

Vi vet i dagsläget inte exakt vad det ska bli av det här stället, men den före detta Bondebanken på Kungsgatan 14 i Malmköping gick inte att säga nej till. Målet är att skapa ett trevligt ställe som vi själva och förhoppningsvis även andra vill besöka, med en massa böcker, lite konst, fika, kulturell kuriosa och saker som bara tycks ramla ner från skyn.

Vill du hitta på något hos oss? Vi hyr ut lokalen för möten och evenemang och samarrangerar gärna mindre föreläsningar, kurser, konserter, utställningar och pop-up.

Öppettider

Inledningsvis satsar vi på att ha öppet fredagar cirka 15 – 18 (senare om nån vill dröja sig kvar) och lördagar cirka 10 – 14. I samband med helger, marknadsdagar et c har vi utökade/andra tider.

Eposta info@widegrens eller kontakta Ille (Elisabet) 073 07 615 83 alternativt Johan 070 292 16 30 om du vill veta mer. Följ gärna vårt Instagram där vi postar med ojämna mellanrum.

[instagram-feed]

Etiketter: